Mobiele badkamer unit (95cm) met boiler

Omschrijving

Mobiele badkamer unit (95cm) met boiler

Zoals de enkele mobiele badkamer met boiler, maar dan minder breed en niet uitgevoerd als aanhanger. Doordat deze badkamer unit slechts 95 cm diep is is deze uitermate geschikt voor plaatsing op locaties waar de ruimte beperkt is.

Uitgerust met o.a. een douche met mengkraan, 1x toilet met wastafel, verwarming, kleedruimte met kledinghaakjes en een bankje. Deze badkamer is voorzien van een elektrische boiler. De boiler heeft voldoende capaciteit voor een normale douchebeurt en is tevens goed geschikt voor gebruik door gezinnen. Voor grotere gezinnen en grotere groepen adviseren wij onze mobiele badkamer met geiser.

De mobiele badkamer is onmisbaar tijdens de bouw, verbouwing of renovatie van uw woning en/of badkamer. Veel van onze klanten ervaren het weken lang moeten douchen bij familie, de buren of op de sportschool als één van de grootste drempels om de badkamer te gaan verbouwen. Dat is niet nodig! Met onze mobiele badkamers bepaalt u zelf wanneer, hoe vaak en hoe lang u gaat douchen. Een grotere flexibiliteit, gemak en privacy tijdens de verbouwings­werkzaamheden kunt u zich niet voorstellen!

Onze mobiele badkamers worden ook veel ingezet voor garantie- en schadeherstelwerkzaamheden van badkamers en/of toiletten. Dan worden we bijvoorbeeld door het betreffende bouwbedrijf of de verzekeringsmaatschappij ingeschakeld voor levering op zowel particuliere als zakelijke adressen.

Ook worden onze mobiele badkamers regelmatig gebruikt als privé sanitair op campings (vraag uw camping naar de voorwaarden voordat u reserveert!). De mobiele badkamer is ook uitermate geschikt als douche- en toiletgelegenheid bij tijdelijke kampeerterreinen op festivals, en/of (sport-) evenementen zoals bijvoorbeeld de motorcross, sporttoernooien, en (pony-)kampen.

Kwaliteit en hygiëne staan bij ons hoog in het vaandel. Al ons materiaal wordt daarom voorafgaand aan de levering gecontroleerd en schoon gemaakt. Standaard wordt bij onze mobiele douches een nieuw douchegordijn meegeleverd.

Wij bezorgen de mobiele badkamer unit bij u op locatie en sluiten deze dan kosteloos voor u aan. U heeft enkel een koud wateraansluiting, een stroomaansluiting en een afvoer (riool) of een schrobputje nodig. Dit model mobiele badkamer unit is niet uitgevoerd als geen aanhanger, waardoor het niet mogelijk is om deze zelf bij ons op te halen. Om de badkamer unit goed te kunnen plaatsen zullen we voorafgaand aan de reservering met u bespreken hoe de locatie eruit ziet en vervolgens bepalen of die locatie geschikt is voor plaatsing van de mobiele badkamer unit.

Heeft u beperkte ruimte en twijfelt u aan de mogelijkheden voor plaatsing? Kijk dan ook eens naar onze andere modellen mobiele badkamers en douches. Deze kunnen vaak ook prima gecombineerd worden. Of vraag ons naar de mogelijkheden. Wij denken graag met u mee!

Specificaties

Specificaties mobiele badkamer unit (95cm) met boiler  
TechnischAfmetingenGewichten
Aantal assen : n.v.t.Lengte: 250 cmEigen gewicht: <750 kg
Stroomvoorziening: 230VBreedte opbouw: 95 cmLaadvermogen: n.v.t.
Afvoer: 1 (riool of schrobputje benodigd)Hoogte: 270 cm
Watervoorziening: 3/4 (koud water aansluiting benodigd)Hoogte zonder wielen: 245 cm
Boiler: elektrisch

Uitrusting mobiele badkamer unit (95 cm) met boiler  
Inloopdouche, luxe douchekop en thermostaatkraanElektrisch convectorkachelPrullenbakje
Badmeubel met wasbak en spiegelMechanische ventilatieVloerwisser
Kleedruimte met kledinghaakjesVerlichtingAansluitset voor water
Nieuw douchegordijnStopcontactAfvoerslang
Toilet voorzien van vermalerpompOpstapjeElektriciteitskabel
Toiletrolhouder
Toiletborstel

Deze opsomming is bedoeld ter indicatie en de uitrusting kan per badkamer op enkele punten verschillen. Aan de publicatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend.

Tarieven

Alle tarieven zijn exclusief  21% btw!

Huurprijs per week  
1e week€ 140,00
2e week€ 140,00
vanaf 3e week€ 120,00
Borg€ 250,00
Vaste bijkomende kosten:
Transportkosten per km (vanaf 6942 GS)€ 0,85
Optioneel:
Schoonmaakkosten cat. Ⅱ (indien niet schoon retour)€ 45,00
Zie ook onze overige opties
Standaard inbegrepen:
Aansluitkosteninclusief bij bezorgen
Douchegordijn (nieuw)1x
+/- 10 meter aansluitset voor waterte verlengen met extra slang (optie)
+/- 10 meter afvoerslang 35 mmte verlengen met pomp of extra slang (optie)
+/- 15 meter elektriciteitskabel

Bij lange termijn verhuur, huur van meerdere units,  en/of levering op de wadden eilanden, in Duitsland, België en Luxemburg verzoeken wij u om eerst contact met ons op te nemen voor een maatwerk offerte.

Opties

De volgende opties zijn mogelijk:  
1. Hydrofoorpomp
2. Hydrofoorpomp + 700 liter watertank
7. Schoon- of vuilwatertank (IBC) 1000 liter
8. Extra afvoerslang Ø 32 of Ø 50
10. Extra water aanvoerslang Ø 21 of Ø 32
12. Kabelprotectie goot (1 meter)
14. Bacteriefilter
15. Extra douchegordijn
B. Schoonmaakkosten categorie Ⅱ

Tarieven Mobiele badkamer met boiler

Huurprijs per week  
1e week€ 140,00
2e week€ 140,00
vanaf 3e week€ 120,00
Borg€ 250,00
Vaste bijkomende kosten:
--
Optioneel:
Schoonmaakkosten cat. Ⅱ (indien niet schoon retour)€ 45,00
Transportkosten per km (vanaf 6942 GS)€ 0,85
Zie ook onze overige opties
Standaard inbegrepen:
Aansluitkosteninclusief bij bezorgen
Douchegordijn (nieuw)1 x
+/- 10 meter aansluitset voor waterte verlengen met extra slang (optie)
+ / - 10 meter afvoerslang 35mmte verlengen met pomp of extra slang (optie)
+/- 15 meter elektriciteitskabel

Momenteel heerst er veel onzekerheid naar aanleiding van het coronavirus. Veel mensen maken zich zorgen om hun gezondheid en over onze economie. Om die reden houdt SaniCompany de richtlijnen van de overheid en het RIVM nauwlettend in de gaten. Omdat dit zich snel ontwikkelt kan het gebeuren dat de publicatie over de corona maatregelen op onze website niet helemaal up-to-date is. U mag er van uit gaan dat wij met de grootst mogelijk zorg omgaan met alle regels en dat wij onze werkwijze indien noodzakelijk direct aanpassen. Óók als u hierover niets op onze website leest.

SaniCompany hanteert de volgende voorzorgsmaatregelen bij levering:

  • Onze chauffeurs reinigen hun handen met desinfecterende handzeep vóór en na iedere plaatsing;
  • Er worden geen handen geschud tussen onze chauffeurs en de klant;
  • De 1,5 meter afstand wordt gerespecteerd. Indien dit niet mogelijk blijkt, dan dragen wij een mondkapje en vragen wij u hetzelfde te doen;
  • Afhalen en retourneren kan uitsluitend op afspraak. Indien mogelijk verzoeken wij u om alleen te komen;
  • Ons pinapparaat wordt na elk gebruik gedesinfecteerd;
  • Wij blijven gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar voor onze klanten;

Wist u verder dat?:

  • Het overgrote deel van onze producten prima voldoet aan de richtlijnen van het RIVM. Indien dit niet het geval is, dan informeren wij u daar over;
  • Wij niet verantwoordelijk zijn voor het naleven van de richtlijnen op locatie en het regelen van de benodigde toestemming en/of vergunningen;
  • Alle producten bij terugkomst grondig worden gereinigd en vóór levering extra worden nagelopen. Vóór sommige producten kunnen, in tegenstelling tot evt. publicaties op onze website tijdelijk verplichte schoonmaakkosten gelden;
  • Wij bij onverhoopte annulering vanwege het coronavirus altijd bereid zijn met u te kijken naar een passende oplossing. Uiteraard voor zover dit redelijkerwijs binnen onze mogelijkheden valt.

Uiteraard kunt u met vragen altijd contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag meer over onze werkwijze!

Blijf gezond!

Team SaniCompany