Mobiele douchecabine met boiler

Omschrijving

De mobiele douchecabine is dé budget oplossing als alternatief voor de mobiele badkamer. De cabine is uitgevoerd met een elektrische boiler met voldoende capaciteit voor een normale douchebeurt en is qua vormgeving het beste vergelijkbaar met onze mobiele toiletcabines, maar dan uitgerust met een douche met mengkraan. Er is geen toilet, verwarming of extra ruimte om om te kleden aanwezig.

De mobiele douchecabine  is onmisbaar tijdens de bouw, verbouwing of renovatie van uw woning en/of badkamer. Veel van onze klanten ervaren het weken lang moeten douchen bij familie, de buren of op de sportschool als één van de grootste drempels om de badkamer te gaan verbouwen. Dat is niet nodig! Met onze mobiele douchecabine bepaalt u zelf wanneer, hoe vaak en hoe lang u gaat douchen. Een grotere flexibiliteit en gemak tijdens de verbouwings­werkzaamheden kunt u zich niet voorstellen!

Onze mobiele douchecabines worden ook wel ingezet voor garantie- en schadeherstelwerkzaamheden van badkamers. Dan worden we bijvoorbeeld door het betreffende bouwbedrijf of de verzekeringsmaatschappij ingeschakeld voor levering op zowel particuliere als zakelijke adressen.

De mobiele douchecabine is ook uitermate geschikt als douche gelegenheid bij tijdelijke kampeerterreinen op festivals, en/of (sport-) evenementen zoals bijvoorbeeld de motorcross, sporttoernooien, en (pony-)kampen. Hiervoor verwijzen wij u naar de pagina voor mobiele douchecabines voor evenementen.

De cabine is een stuk compacter als de mobiele badkamer en is daardoor uitermate geschikt als uw ruimte beperkt is. De mobiele douchecabine is niet uitgevoerd als aanhanger en daardoor wel minder gemakkelijk te (ver-) plaatsen. Daarnaast is het gebruikscomfort, vanwege de budget oplossing, niet te vergelijken met het gemak van een mobiele badkamer.  Wilt u tóch graag wat meer luxe, of heeft u ook geen toiletvoorziening dan adviseren wij u om te gaan voor onze mobiele badkamer.

De mobiele douchecabine wordt met name in de minder koude maanden van het jaar gehuurd als tijdelijke douchevoorziening. Met name in de koude winter maanden, wanneer het kwik onder de  5 graden daalt, is de cabine minder geschikt voor buitenplaatsing vanwege de isolatie en de vorstgevoeligheid van de waterleidingen. Wij zullen hierover dan ook altijd met u overleggen.

De mobiele douchecabine wordt bij particulieren vaak geplaatst in de achtertuin of op de oprit maar kan, afhankelijk van de hoogte van de ruimte, eventueel ook onder een carport worden geplaatst. U dient er in ieder geval rekening mee te houden dat de toegangsdeur tot de locatie van plaatsing breed en hoog genoeg is. Vanwege het gewicht van de cabine is het niet eenvoudig om deze over bijvoorbeeld heggen of schuttingen te tillen. Uiteraard zullen wij bij de reservering met u overleggen over de meest geschikte locatie.

Wij bezorgen de mobiele douchecabine desgewenst bij u op bijna elke gewenste locatie en sluiten deze dan kosteloos voor u aan. Ook kunt u er voor kiezen om de mobiele douchecabine zelf bij ons op te halen.  U heeft dan wel een ruime aanhanger nodig.

De mobiele douchecabine is eenvoudig zelf aan te sluiten en in enkele minuten gebruiksklaar. U heeft enkel een koud wateraansluiting, een stroomaansluiting en een afvoer (riool) of een schrobputje nodig.

Heeft u beperkte ruimte of twijfelt u aan iets anders? Kijk dan ook eens naar onze andere modellen mobiele badkamers en douches. Of vraag ons naar de mogelijkheden. Vaak kunnen onze mobiele douchecabines bijvoorbeeld ook gecombineerd worden met een mobiele toiletcabine. Wij denken graag met u mee!

Specificaties

Specificaties mobiele douchecabine  
TechnischAfmetingenGewichten
Aantal assen : n.v.t.Lengte: 120 cmEigen gewicht: <750 kg
Stroomvoorziening: 230VBreedte: 120 cmLaadvermogen: n.v.t.
Afvoer: 1 (riool of schrobputje benodigd)Hoogte: 230cmBoilerkist: 35 kg
Watervoorziening: 3/4 (koud water aansluiting benodigd)Boilerkist (lxbxh): 55 cm x 55 cm x95 cm
Boiler: elektrisch

Deze opsomming is bedoeld ter indicatie en de uitrusting kan per unit op enkele punten verschillen. Aan de publicatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend.

Tarieven

Alle tarieven zijn exclusief 21% btw!

Huurprijs per week  
1e week€ 80,00
2e week€ 80,00
vanaf 3e week€ 70,00
Borg€ 250,00
Vaste bijkomende kosten:
--
Optioneel:
Schoonmaakkosten cat. Ⅰ (indien niet schoon retour)€ 25,00
Transportkosten per km (vanaf 6942 GS)€ 0,85
Zie ook onze overige opties
Standaard inbegrepen:
Aansluitkosteninclusief bij bezorgen
+/- 10 meter wateraansluit set
+/- 5 meter afvoerslang 35 mm
+/- 10 meter elektriciteitskabel

Bij lange termijn verhuur, huur van meerdere units,  en/of levering op de waddeneilanden, in Duitsland, België en Luxemburg verzoeken wij u om eerst contact met ons op te nemen voor een maatwerk offerte.

Opties

De volgende opties zijn mogelijk:  
1. Hydrofoorpomp
2. Hydrofoorpomp + 700 liter watertank
10. Extra water aanvoerslang Ø 21 of Ø 32
14. Bacteriefilter
A. Schoonmaakkosten categorie Ⅰ
D. Transportkosten bezorgen en ophalen

Tarieven Mobiele badkamer met boiler

Huurprijs per week  
1e week€ 140,00
2e week€ 140,00
vanaf 3e week€ 120,00
Borg€ 250,00
Vaste bijkomende kosten:
--
Optioneel:
Schoonmaakkosten cat. Ⅱ (indien niet schoon retour)€ 45,00
Transportkosten per km (vanaf 6942 GS)€ 0,85
Zie ook onze overige opties
Standaard inbegrepen:
Aansluitkosteninclusief bij bezorgen
Douchegordijn (nieuw)1 x
+/- 10 meter aansluitset voor waterte verlengen met extra slang (optie)
+ / - 10 meter afvoerslang 35mmte verlengen met pomp of extra slang (optie)
+/- 15 meter elektriciteitskabel

Momenteel heerst er veel onzekerheid naar aanleiding van het coronavirus. Veel mensen maken zich zorgen om hun gezondheid en over onze economie. Om die reden houdt SaniCompany de richtlijnen van de overheid en het RIVM nauwlettend in de gaten. Omdat dit zich snel ontwikkelt kan het gebeuren dat de publicatie over de corona maatregelen op onze website niet helemaal up-to-date is. U mag er van uit gaan dat wij met de grootst mogelijk zorg omgaan met alle regels en dat wij onze werkwijze indien noodzakelijk direct aanpassen. Óók als u hierover niets op onze website leest.

SaniCompany hanteert de volgende voorzorgsmaatregelen bij levering:

  • Onze chauffeurs reinigen hun handen met desinfecterende handzeep vóór en na iedere plaatsing;
  • Er worden geen handen geschud tussen onze chauffeurs en de klant;
  • De 1,5 meter afstand wordt gerespecteerd. Indien dit niet mogelijk blijkt, dan dragen wij een mondkapje en vragen wij u hetzelfde te doen;
  • Afhalen en retourneren kan uitsluitend op afspraak. Indien mogelijk verzoeken wij u om alleen te komen;
  • Ons pinapparaat wordt na elk gebruik gedesinfecteerd;
  • Wij blijven gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar voor onze klanten;

Wist u verder dat?:

  • Het overgrote deel van onze producten prima voldoet aan de richtlijnen van het RIVM. Indien dit niet het geval is, dan informeren wij u daar over;
  • Wij niet verantwoordelijk zijn voor het naleven van de richtlijnen op locatie en het regelen van de benodigde toestemming en/of vergunningen;
  • Alle producten bij terugkomst grondig worden gereinigd en vóór levering extra worden nagelopen. Vóór sommige producten kunnen, in tegenstelling tot evt. publicaties op onze website tijdelijk verplichte schoonmaakkosten gelden;
  • Wij bij onverhoopte annulering vanwege het coronavirus altijd bereid zijn met u te kijken naar een passende oplossing. Uiteraard voor zover dit redelijkerwijs binnen onze mogelijkheden valt.

Uiteraard kunt u met vragen altijd contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag meer over onze werkwijze!

Blijf gezond!

Team SaniCompany