Mobiele douchecabine voor evenementen met boiler

Omschrijving

De mobiele douchecabine voor evenementen is dé budget oplossing als alternatief voor de mobiele badkamer en onze standaard mobiele douchecabines. De cabine is uitgevoerd met een elektrische boiler met voldoende capaciteit voor een normale douchebeurt en is qua vormgeving het beste vergelijkbaar met onze mobiele toiletcabines, maar dan uitgerust met een douche met mengkraan. Er is geen toilet, verwarming of extra ruimte om om te kleden aanwezig.

De mobiele douchecabine is mede vanwege de scherpe prijs en hufter proof uitstraling uitermate geschikt als douche- en toiletgelegenheid bij tijdelijke kampeerterreinen op festivals, en/of (sport-) evenementen zoals bijvoorbeeld de motorcross, sporttoernooien, en (pony-)kampen. 

De cabine is een stuk compacter als de mobiele badkamer en is daardoor uitermate geschikt als uw ruimte beperkt is. De mobiele douchecabine is niet uitgevoerd als aanhanger en daardoor wel minder gemakkelijk te (ver-) plaatsen. Daarnaast is het gebruikscomfort, vanwege de budget oplossing, niet te vergelijken met het gemak van een mobiele badkamer.  Heeft u een luxer evenement of wilt u uw campinggasten wat meer comfort bieden, dan adviseren wij u om te kiezen voor één van onze modellen mobiele badkamers of douchewagens. 

De mobiele douchecabine wordt met name in de minder koude maanden van het jaar gehuurd als tijdelijke douchevoorziening. Met name in de koude wintermaanden, wanneer het kwik onder de  5 graden daalt, is de cabine minder geschikt voor buitenplaatsing vanwege de isolatie en de vorstgevoeligheid van de waterleidingen. Wij zullen hierover dan ook altijd met u overleggen.

Wij bezorgen de mobiele douchecabine voor evenementen bij u op bijna elke gewenste locatie en sluiten deze dan kosteloos voor u aan. 

De mobiele douchecabine is eenvoudig aan te sluiten en in enkele minuten gebruiksklaar. U heeft enkel een koud wateraansluiting, een stroomaansluiting en een afvoer (riool) of een schrobputje nodig.

Onze mobiele doucheoplossingen worden regelmatig gecombineerd met onze mobiele toiletvoorzieningen. Voor een maatwerk offerte raden wij u aan om contact met ons op te nemen. Wij horen uw wensen graag, zodat wij hierop kunnen inspelen en vervolgens een passende offerte kunnen uitbrengen.

Specificaties

Specificaties mobiele douchecabine (evenementen)
TechnischAfmetingenGewichten
Aantal assen : n.v.t.Lengte: 120 cmEigen gewicht: <750 kg
Stroomvoorziening: 230VBreedte: 120 cmLaadvermogen: n.v.t.
Afvoer: 1 (riool of schrobputje benodigd)Hoogte: 230 cmBoilerkist: 35 kg
Watervoorziening: 3/4 (koud water aansluiting benodigd)Boilerkist (lxbxh): 55 cm x 55 cm x 95 cm
Boiler: elektrisch

Deze opsomming is bedoeld ter indicatie en de uitrusting kan per unit op enkele punten verschillen. Aan de publicatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend.

Tarieven

Alle tarieven zijn exclusief 21% btw!

Huurprijs per week
1e weekop aanvraag
2e weekop aanvraag
vanaf 3e weekop aanvraag
Borg€ 250,00
Vaste bijkomende kosten:
Schoonmaakkosten cat. Ⅱ€ 45,00
Optioneel:
Transportkosten per km (vanaf 6942 GS)€ 0,95
Zie ook onze overige opties
Standaard inbegrepen:
Aansluitkosteninclusief bij bezorgen
+/- 10 meter wateraanvoerslang
+/- 5 meter afvoerslang 35 mm
+/- 10 meter elektriciteitskabel

Bij lange termijn verhuur, huur van meerdere units,  en/of levering op de wadden eilanden, in Duitsland, België en Luxemburg verzoeken wij u om eerst contact met ons op te nemen voor een maatwerk offerte.

Opties

De volgende opties zijn mogelijk:
1. Hydrofoorpomp
2. Hydrofoorpomp + 700 liter watertank
10. Extra water aanvoerslang Ø 21 of Ø 32
14. Bacteriefilter
D. Transportkosten bezorgen en ophalen

Tarieven Mobiele badkamer met boiler

Tarieven
Huurprijs per week€ 145,00
Borg€ 250,00
Vaste bijkomende kosten:
--
Optioneel:
Schoonmaakkosten cat. Ⅱ (indien niet schoon retour)€ 45,00
Transportkosten per km (vanaf 6942 GS)€ 0,95
Zie ook onze overige opties
Standaard inbegrepen:
Aansluitkosteninclusief bij bezorgen
Douchegordijn (nieuw)1 x
+/- 10 meter aansluitset voor waterte verlengen met extra slang (optie)
+ / - 10 meter afvoerslang 35mmte verlengen met pomp of extra slang (optie)
+/- 15 meter elektriciteitskabel