Demontabele binnendouche met boiler

Omschrijving

Demontabele binnendouche met boiler

De demontabele binnen douche met boiler is één van de weinige mobiele douche oplossingen die zowel geschikt is voor plaatsing binnen als buiten. U kunt bijvoorbeeld denken aan plaatsing op de zolder, een slaapkamer, de garage of schuur en de tuin, maar ook de keuken of woonkamer behoort tot de mogelijkheden.

Om de meest geschikte locatie voor plaatsing te bepalen dient u rekening te houden met een afstand van ongeveer 5 meter van de douchecabine tot de afvoer en ongeveer 10 meter tot een kraan.

Als afvoer kan gebruik worden gemaakt van bijvoorbeeld de wasbak,  de afvoer van de wasmachine of de hemelwaterafvoer. De diameter van de afvoerslang is Ø 32. Door het gebruik van een meegeleverde afvoerpomp is ook een hoger gelegen afvoer geen probleem. Voor plaatsing is daarnaast een beschikbare ruimte nodig van ongeveer 100 cm breed, 120 cm lang en 225 cm hoog. 

De aanvoerslang wordt bevestigd door middel van een slangkoppeling die, wanneer u geen gebruik maakt van de douche, kan worden los geklikt. Hierdoor kunt u de kraan blijven gebruiken. De douchecabine wordt in onderdelen geleverd, waardoor een beperkte doorgang tot de locatie geen enkel probleem is. Wanneer de aanvoerslang op een meng- of thermostaankraan aangesloten is, heeft u geen warmwatervoorziening nodig. Wanneer de douche wordt aangesloten op een koudwaterkraan wordt het water verwarmt door een boiler. 

Wij bezorgen de demontabele binnen douche bij u op bijna elke gewenste locatie en sluiten deze dan kosteloos voor u aan. De planning van bezorging en ophalen is afhankelijk van de actuele beschikbaarheid en daardoor wellicht wat minder flexibel. Wij raden u aan om daarom ruim op tijd te reserveren.

Heeft u beperkte ruimte of twijfelt u aan iets anders? Kijk dan ook eens naar onze andere modellen mobiele badkamers en douches. Deze kunnen vaak ook prima gecombineerd worden. Of vraag ons naar de mogelijkheden. Deze kunnen vaak ook prima gecombineerd worden. Wij denken graag met u mee!

Specificaties

Specificaties demontabele binnen douche  
TechnischAfmetingen
buitenmaten
Afmetingen
binnenmaten
Aantal assen : n.v.t.Hoogte: 225 cmHoogte: 205 cm
Stroomvoorziening: 230VBreedte: 100 cmBreedte: 89 cm
Boiler: elektrischDiepte: 120 cmDiepte: 89 cm
Verlichting: optioneel
Afsluitbare deur: ja

Deze opsomming is bedoeld ter indicatie en de uitrusting kan per unit op enkele punten verschillen. Aan de publicatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend.

Tarieven

Alle tarieven zijn exclusief 21% btw!

Huurprijs per week  
1e weekop aanvraag
2e weekop aanvraag
vanaf 3e weekop aanvraag
Borg€ 250,00
Vaste bijkomende kosten:
Schoonmaakkosten cat. Ⅱ€ 45,00
Transportkosten per km (vanaf 6942 GS)€ 0,85
Optioneel:
--
Zie ook onze overige opties
Standaard inbegrepen:
Aansluitkosteninclusief bij bezorgen
+/- 10 meter wateraansluit set
+/- 5 meter afvoerslang met pompje

Bij lange termijn verhuur, huur van meerdere units,  en/of levering op de wadden eilanden, in Duitsland, België en Luxemburg verzoeken wij u om eerst contact met ons op te nemen voor een maatwerk offerte.

Opties

Bij de demontabele binnendouche zijn geen opties mogelijk.

06-22188859

Tarieven Mobiele badkamer met boiler

Huurprijs per week  
1e week€ 140,00
2e week€ 140,00
vanaf 3e week€ 120,00
Borg€ 250,00
Vaste bijkomende kosten:
--
Optioneel:
Schoonmaakkosten cat. Ⅱ (indien niet schoon retour)€ 45,00
Transportkosten per km (vanaf 6942 GS)€ 0,85
Zie ook onze overige opties
Standaard inbegrepen:
Aansluitkosteninclusief bij bezorgen
Douchegordijn (nieuw)1 x
+/- 10 meter aansluitset voor waterte verlengen met extra slang (optie)
+ / - 10 meter afvoerslang 35mmte verlengen met pomp of extra slang (optie)
+/- 15 meter elektriciteitskabel

Momenteel heerst er veel onzekerheid naar aanleiding van het coronavirus. Veel mensen maken zich zorgen om hun gezondheid en over onze economie. Om die reden houdt SaniCompany de richtlijnen van de overheid en het RIVM nauwlettend in de gaten. Omdat dit zich snel ontwikkelt kan het gebeuren dat de publicatie over de corona maatregelen op onze website niet helemaal up-to-date is. U mag er van uit gaan dat wij met de grootst mogelijk zorg omgaan met alle regels en dat wij onze werkwijze indien noodzakelijk direct aanpassen. Óók als u hierover niets op onze website leest.

SaniCompany hanteert de volgende voorzorgsmaatregelen bij levering:

  • Onze chauffeurs reinigen hun handen met desinfecterende handzeep vóór en na iedere plaatsing;
  • Er worden geen handen geschud tussen onze chauffeurs en de klant;
  • De 1,5 meter afstand wordt gerespecteerd. Indien dit niet mogelijk blijkt, dan dragen wij een mondkapje en vragen wij u hetzelfde te doen;
  • Afhalen en retourneren kan uitsluitend op afspraak. Indien mogelijk verzoeken wij u om alleen te komen;
  • Ons pinapparaat wordt na elk gebruik gedesinfecteerd;
  • Wij blijven gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar voor onze klanten;

Wist u verder dat?:

  • Het overgrote deel van onze producten prima voldoet aan de richtlijnen van het RIVM. Indien dit niet het geval is, dan informeren wij u daar over;
  • Wij niet verantwoordelijk zijn voor het naleven van de richtlijnen op locatie en het regelen van de benodigde toestemming en/of vergunningen;
  • Alle producten bij terugkomst grondig worden gereinigd en vóór levering extra worden nagelopen. Vóór sommige producten kunnen, in tegenstelling tot evt. publicaties op onze website tijdelijk verplichte schoonmaakkosten gelden;
  • Wij bij onverhoopte annulering vanwege het coronavirus altijd bereid zijn met u te kijken naar een passende oplossing. Uiteraard voor zover dit redelijkerwijs binnen onze mogelijkheden valt.

Uiteraard kunt u met vragen altijd contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag meer over onze werkwijze!

Blijf gezond!

Team SaniCompany